به گزارش خبرنگار مهر، علی محمد یوسفیان صبح سه شنبه در کارگروه کاری جوانان شهرستان در محل فرمانداری آران و بیدگل اظهار داشت: با توجه به اینکه بیش از ۳۰ درصد از فارغ التحصیلان دانشگاهی آران و بیدگل بیکار هستند اجرای دو طرح مهارت آموزی و کارورزی برای دانش آموختگان دانشگاهی، می تواند راهگشای بخشی از مشکلات در زمینه کار آفرینی این قشر باشد.
وی تصریح داشت: طرح مهارت آموزی در محیط کار واقعی در راستای اجرایی کردن بند دو سیاست های کلی اشتغال ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری و بند ۵ سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی خانگی با استفاده از ظرفیت بخش های غیردولتی در توسعه آموزش های مهارتی در شهرستان شروع شد.
معاون فرماندار آران و بیدگل افزود: این طرح با رویکرد ایجاد بسترهای لازم برای اشتغال مولد و پایدار و همچنین استمرار و تثبیت فرصت های موجود و مورد نیاز جامعه به ویژه در مشاغل خرد خانگی انجام می شود.
وی آشنایی با محیط کسب و کار، کسب تجربه و آماده سازی و ایجاد خودباوری در مهارت آموزی برای ورود به عرصه اشتغال و کارآفرینی را از جمله اهداف در این طرح برشمرد.
یوسفیان ادامه داد: از دیگر اهداف این طرح، حفظ و پایداری مشاغل سنتی و بومی خصوصا در صنایع دستی، کمک به بنگاه های فعال، کاهش هزینه های جذب، استفاده از ظرفیت و توان آموزشی عملی بنگاه های اقتصادی است.
وی با اشاره به اجرای طرح کارورزی دانش آموختگان دانشگاهی به عنوان یک طرح اجرایی برای دانش آموختگان دانشگاهی تصریح کرد: در این طرح که موضوع مصوبه پنجم بهمن ماه ۹۵ شورای عالی اشتغال است دانش آموختگان دانشگاهی آموزش عالی داخل و خارج از کشور به عنوان کارورز در دوره معینی نسبت به تبادل دانش، کسب تجربه و ارتقاء مهارت در واحد پذیرنده طبق استانداردهای آموزشی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور فعالیت می کنند.
معاون فرماندار آران و بیدگل هدف از اجرای این طرح را افزایش قابلیت جذب و اشتغال دانش آموختگان از طریق انتقال مهارت و تجربه در محیط کار، ایجاد انگیزه کارآفرینی، ارتقاء اخلاق و صلاحیت حرفه ای دانش آموختگان، فراهم ساختن زمینه انتقال دانش از دانش آموختگان به بنگاه اقتصادی عنوان کرد.
نظر شما